Spoedtandarts legt de patiënt uit wat te gaan doen

Bekijk inhoud van deze pagina

Spoedtandarts Rotterdam

Heeft u een acuut probleem, dat snel verholpen moet worden? Bijvoorbeeld omdat u veel pijn ervaart of omdat er een tand is afgebroken? Dan is het fijn als er een spoedtandarts voor u klaarstaat. Bij Mondzorg Centrum Rotterdam hanteren we zeer ruime openingstijden, waardoor u bij ons terecht kunt wanneer andere praktijken gesloten zijn. Als spoed tandarts kunnen wij cliënten uit heel Rotterdam behandelen, ook als u niet bij ons staat ingeschreven.

Veel specialismen onder één dak

Bij Mondzorg Centrum Rotterdam hebben we veel specialisten in huis, waardoor we een grote hoeveelheid behandelingen zelf kunnen uitvoeren. Wel zo fijn als u met spoed geholpen wilt worden. Denk hierbij aan wortelkanaalbehandelingen, het verwijderen van tanden en kiezen en chirurgische ingrepen aan de kaak.

Tandarts in de avond en het weekend

In tegenstelling tot veel andere tandartsen in Rotterdam zijn wij ook in de avond en het weekend geopend. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Bij klachten die snel verholpen moeten worden kan dat net het verschil maken.

Kinderen of volwassenen met angst

Gaat het om uw kind of bent u zelf erg bang voor de tandarts? Onze tandartsen hebben zich hierin gespecialiseerd en weten hoe ze u of uw kind kunnen laten ontspannen. Zo kan de tandarts het probleem snel en met weinig pijn verhelpen. Heeft u last van extreme angst? Dan kunnen wij de behandeling eventueel onder narcose uitvoeren.

Wanneer moet u een spoedtandarts bellen?

Twijfelt u of u te maken heeft met een spoedgeval? Wij raden aan om met spoed een tandarts te bellen als:

  • U last heeft van ondraaglijke (kies)pijn
  • Er een tand is uitgevallen (het beste is als u binnen een uur hulp krijgt)
  • U last heeft van een loszittende tand
  • Een kroon, brug of vulling is uitgevallen
  • Er sprake is van een nabloeding na een tandartsbehandeling

Na het bezoek aan de spoed tandarts

Vanzelfsprekend kunt u ook na de spoedbehandeling bij ons terecht. Ons team van specialisten staat voor u klaar!