Specialismen van Mondzorg Centrum Rotterdam

Bij Mondzorg Centrum Rotterdam werkt een sterk team van enthousiaste specialisten. Samen zorgen we ervoor dat onze patiënten de beste zorg krijgen. Met aandacht en kunde. Hieronder vindt u onze specialismen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk behandelingen onder één dak te kunnen uitvoeren. Zo verloopt de communicatie soepeler en ziet u steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Wel zo fijn!

Kaakchirurgie Rotterdam

De dental alveolaire chirurg van Mondzorg Centrum Rotterdam is gespecialiseerd in het gebied rond de mond en de kaak. Behalve het verwijderen van verstandskiezen kunnen wij ook veel andere behandelingen uitvoeren om pijn rondom de mond en de kaak te verhelpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Implantologie Rotterdam

Tandimplantaten worden al heel lang gebruikt als kunstwortel die de tandwortel vervangt. Het implantaat wordt als een schroef in de kaak aangebracht. Het implantaat dient dan als houvast voor een brug, kroon of een andere prothese. Mondzorg Centrum Rotterdam heeft gespecialiseerde implantologen in huis.

Orthodontie Rotterdam

Onder de tandheelkunde valt het specialisme orthodontie. Dit specialisme houdt zich bezig met het verbeteren en in stand houden van de optimale stand van de tanden. Hierbij kan het gaan om esthetiek, maar ook om functie. Het team van Mondzorg Centrum Rotterdam helpt u graag.

Narcose tandarts Rotterdam

Een negatieve ervaring uit het verleden bij een tandarts, een behandeling die is misgegaan of gewoonweg het uitstellen van het bezoek aan de tandarts. Dit zijn oorzaken van kiespijn, dringende pijn in de mond, pijn tijdens het poetsen en misschien nog wel belangrijker: (extreme) angst voor de tandarts. Bij extreme angst kunnen wij de tandartsbehandeling onder narcose uitvoeren.

Endodontologie Rotterdam

De endodontoloog is een tandarts die gespecialiseerd is in wortelkanaalbehandelingen. In de wortels van uw tanden en kiezen loopt een wortelkanaal. Hierin zitten zenuwen en bloedvaten. Soms ontstaat hierin een ontsteking of dreigt er een ontsteking te ontstaan. In dat geval voert de endodontoloog een wortelkanaalbehandeling uit. Het team van Mondzorg Centrum Rotterdam helpt u graag verder.

Parodontologie Rotterdam

De parodontologie richt zich op de steunweefsels van de tanden en kiezen. Bijvoorbeeld het kaakbot en het tandvlees. Veel voorkomende behandelingen zijn het verhelpen van ontstoken tandvlees en het verkleinen van pockets. Soms kan een slechte mondhygiëne tot gevolg hebben dat er ruimtes met verharde voedselresten en bacteriën ontstaan tussen de tand en het tandvlees. Deze ruimtes kunnen oppervlakkig zijn, maar het kan ook voorkomen dat ze diep zijn. Deze ruimtes worden pockets genoemd. Door een goede mondhygiëne kunnen die pockets weer kleiner worden. Wij helpen u graag verder.

Cosmetische tandheelkunde Rotterdam

Uw gebit laten stralen? Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld met het bleken van uw tanden, het verhelpen van een diasteem (spleetje tussen de tanden) of het plaatsen van facings of kronen. Vanzelfsprekend kunt u al uw wensen met de tandarts bespreken, maar met My Smile kunt u voordat we van start gaan met de behandelingen al zien hoe het eindresultaat zal zijn. Aan de hand van een 3D-model van uw nieuwe gebit kunt u met de tandarts doornemen welke behandeling(en) nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Zo weet u zeker dat u straks helemaal blij bent met uw gebit. Ons enthousiaste team staat voor u klaar.