Angsttandarts legt de werkwijze uit

Bekijk inhoud van deze pagina

Angsttandarts Rotterdam

Heeft u angst voor de tandarts? Schaamt u zich dan vooral niet, want heel veel mensen hebben hier last van. De tandartsfobie is de meest voorkomende fobie in Nederland. Gelukkig zijn er allerlei manieren waarop wij uw tandartsbezoek een stuk aangenamer kunnen maken. Meerdere tandartsen zijn bij ons gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met angst voor de tandarts. Geef het dus vooral bij ons aan als u hier last van heeft. Wij zullen er dan alles aan doen om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen. Daar trekken we graag extra tijd voor uit.

Wat wij doen bij angst voor de tandarts

Als u angstig bent voor de tandarts passen wij de behandeling hierop aan. In veel gevallen verdwijnt de angst hierdoor volledig.

  • We trekken meer tijd voor u uit;
  • We leggen bij elke stap goed uit wat we gaan doen;
  • Een tandarts gespecialiseerd in angstbegeleiding zal u behandelen;
  • We nemen speciale maatregelen waardoor de behandeling pijnloos is;
  • Is de angst extreem? Dan kunnen wij de behandeling onder narcose uitvoeren;

De nieuwste technieken

Wij zien vaak dat mensen met angst jaren geleden een vervelende ervaring hebben gehad bij de tandarts. Gelukkig is er inmiddels heel veel veranderd. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat behandelingen een stuk minder vervelend zijn voor u als cliënt. De behandelingen kunnen volledig pijnloos worden uitgevoerd.

Alles bij uw vertrouwde tandarts

Wij kunnen vrijwel alle behandelingen rondom het gebit onder één dak aanbieden. Een doorverwijzing is meestal niet nodig. Dat is fijn voor u als cliënt, omdat u dan steeds in dezelfde vertrouwde omgeving bent. Bovendien kunt u meestal door dezelfde tandarts geholpen worden. Het zien van vertrouwde gezichten helpt vaak bij de angst.

Extreme angst voor de tandarts? Narcose is een optie

Heeft u zo’n extreme angst voor de tandarts dat normaal behandelen niet mogelijk is? In sommige gevallen is de beste optie dan om voor een behandeling onder narcose te kiezen. Op die manier kunnen problemen op een rustige manier verholpen geworden.

Voorkom vervelende problemen met een angsttandarts

Voor veel mensen blijft de stap om de tandarts te bezoeken groot. Soms wordt de tandarts jarenlang ontweken. Helaas ontstaan daardoor vaak problemen, die het tandartsbezoek veel vervelender maken. Wij raden daarom aan om toch regelmatig op controle te komen. Wij beloven u dat wij uw angst rustig en stap voor stap zullen wegnemen. Zodat u nog jarenlang kunt genieten van een mooi en gezond gebit.

Wilt u voordat u een afspraak maakt eerst even kennismaken? Kom gerust eens langs in onze praktijk of bel ons even. We stellen u graag gerust!