Kindertandarts geeft uitleg aan een kind

Bekijk inhoud van deze pagina

Kindertandarts Rotterdam – Gespecialiseerd in kindertandheelkunde

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde en weten hoe zij uw kind het beste als kindertandarts kunnen begeleiden. We besteden aan kinderen altijd wat extra aandacht. We leggen meer uit, stellen het kind op zijn/haar gemak en zorgen ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Bijvoorbeeld door middel van poetslessen. Natuurlijk hebben wij in de wachtkamer genoeg speeltjes om uw kind te vermaken. We doen er alles aan om van een bezoekje aan de tandarts een leuke ervaring te maken. Zo leggen we de basis voor een gezond gebit, een leven lang.

Wanneer moet uw kind voor het eerst naar de tandarts?

“Jong geleerd is oud gedaan.” Daarom is het belangrijk dat kinderen al snel leren hoe ze hun gebit kunnen verzorgen. Wij raden daarom aan om vanaf het 3e levensjaar al te starten met de periodieke controle. Op dat moment zijn alle tandjes vaak doorgekomen. Zo wordt de tandarts al snel een vertrouwde plek.

Kindertandarts bij angst

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw kind angstig is voor de tandarts. Misschien heeft hij/zij een vervelende ervaring gehad of bent u zelf ook angstig. In ons team zijn meerdere tandartsen gespecialiseerd in angstbegeleiding. Zij zullen er alles aan doen om uw kind van de angst af te helpen. Daar heeft uw kind een leven lang plezier van!

Orthodontie/beugels kinderen

Heeft uw kind een beugel (nodig)? Ook voor orthodontie kan uw kind bij ons terecht. Zo komt uw kind altijd op een vertrouwde plek. Wel zo fijn!

Online inschrijven kinderen bij Mondzorg Centrum Rotterdam

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Verzekeringsgegevens

Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.